multiblog.hu család tagja

Szünidő.hu

Légy blogger te is! Szerkezd te az oldalt!

Április 6-7: Tavaszi Etyeki Pinik

Fedezd fel a különleges borvidéket lépésről lépére, látogass el minden pincészetbe, teraszra és udvarra, kóstolj mennyei borokat és egyéb házi finomságokat, mint például a Gingalló Csokoládéműhely és az Etyeki Sajtútállomás termékei. A gyerekek is biztosan élvezni fogják a pikniket, ahol gyerekkoncertekre és állatsimogatásra is sort kerül majd.

Április 7: Kiskertpiac, Paulay Endre utca

A minden hónapban megrendezésre kerülő kiskertpiacnak a népszerű találkozóhelyként ismert Anker’t ad otthont. Látogass el a Paulay Ede utca 33. szám alá, ahol egy kellemes vasárnapot tölthetsz el házi finomságok, természetes kozmetikumok, szezonális növények, és fenntartható designtermékek társaságában. 

Április 6-7: Eger, I. Csokoládéfesztivál

Nyereményjátékok, kóstolók, zenei programok, chilis csoki evőverseny és sok más izgalmas program vár benneteket az első egri csokoládéfesztiválon, az Agria Parkban.

Rákóczi reggeli: Rákóczi tér metróállomás

A Rákóczi téri Vásárcsarnokban minden szombat délelőtt közösségi reggelin vehetsz részt az épület Vásár utcai bejáratánál. A szervezők biztosítanak asztalokat, székeket, vágódeszkákat, vízforralót és poharakat, neked csak friss alapanyagokat kell hoznod. Ami lesz még: jó zene, jó hangulat és jó emberek!

Kövessetek minket a facebookon is!

Ha tudtok egyéb április programról, írjátok le kommentben 🙂 Vagy akár te is készíts egy bejegyzést.

Kövessetek minket a facebookon is!


Kategóriák

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!