multiblog.hu család tagja

Szünidő.hu

Légy blogger te is! Szerkezd te az oldalt!

Aki járt már a Miniversum terepasztalai között, nagyon jól tudja mennyire lenyűgöző érzésekkel telik az az egy-két, de akár annál is több óra, amit ott tölthet az ember.

Mindezen érzések nemcsak a gyerekkori emlékek felidézésétől szép, hanem attól is, ahogyan ez az egész hely létezik. Lenyűgöző precizitás, méretek, kidolgozottság, profizmus, kreativizmus az amivel találkozhat az ember.

Sajnos az üzemeltetők viszont úgy döntöttek, bezárják a helyet. Ez áll facebook közleményükben:

“Elérkezett a búcsú ideje, 2020 január 31-én bezárja kapuit a Miniversum?, de előtte még készülünk meglepetésekkel!! ?Használd ki az utolsó lehetőséget: ha már voltál, gyere el még egyszer – ha viszont még nem, akkor ne várj tovább! ?Az utolsó hónapokban sem hagyunk új látnivaló nélkül! Nézd meg az 5 hónapon át készült Cinema Towert ?, ami otthont ad Neónak a Mátrixból, a Men in Black fekete öltönyöseinek vagy a Terminátornak. Friss hírekért kövesd a Miniversumot, oszd meg ismerőseiddel!”

Az, hogy pontosan mi is lesz a tereptárgyakkal, és a reménnyel, hogy viszontláthatjuk még az ország legdrágább, és legnagyobb terepasztalát, nem tudjuk, annyit igen, hogy az üzemeltetők arra fognak törekedni minél gyorsabban, és valamilyen formában láthassuk még… de az az érzésem az már nem lesz olyan.

Ez a videó még a 2014-es nyitáskor készült

Ti jártatok már a Miniversumban? Tetszett?

Forrás, és kép: Miniversum

Kövessetek minket a facebookon is!


Kategóriák

Itt Bloggerbirodalom épül!
Csatlakozz te is!